Wallenstam AB, Göteborg

Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg.

INTER SIGN hjälper löpande Wallenstam bostad i Göteborg med skyltlösningar för portskyltar, entréskyltar, hisskyltar, information- och anslagstavlor samt fönsterdekor, till befintliga fastigheter och vid nyproduktion.

wallenstam

Frölunda torg, Göteborg

Frölunda Torg har cirka 12 miljoner besökare varje år, och är med sina 56 000 kvm och omkring 200 butiker Göteborgs näst största inomhus köpcentrum.

INTER SIGN hjälper löpande Frölunda Torg med informations- och hänvisningsskyltning i köpcentrat, trappuppgångar och i lastkulvertar.

Bland mycket annat har stora informationsdekaler monterats vid in- och utgångar. Hisskyltar, flaggskyltar och takhängda skyltar underlättar för besökarna att hitta vad dem söker.

I trappuppgångar och i kulvertar finns hänvisnings- och anslagsskyltar.

Dekaler på papperskorgar och golvdekaler har monterats inne i köpcentret.

skyltar-frölunda-torg

Stena Line, Göteborg

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 35 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 22 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.

På Stena Lines terminaler i Göteborg har INTER SIGN hjälpt till med hänvisningskyltning med bland annat flaggskyltar, aluminiumskyltar och takhängda skyltar.

På glasdörrar, glasväggar och skjutdörrar har etsningsdekor monterats. Och på papperskorgar finns dekaler med källsorteringssymboler.  

Vid hissar, toaletter, i parkeringsgaraget och på terminaler har även skyltning gjorts med taktila skyltar.

skyltar-stena-line

DHL, Göteborg

DHL (Deutsche Post DHL Group) är en del av världens ledande post-och logistikkoncern, och tillhandahåller lösningar för ett övergripande antal logistikbehov världen över.

När DHL etablerade sig på ny större och lämplig plats i Göteborg var INTER SIGN med och hjälpte till med lösningar för DHL:s informations-, hänvisnings- och företagsprofilskyltning.

Projektet resulterade bland annat i en stor (2500 x 8500 mm) invändigt upplyst pylonskylt i aluminiumplåt med utanpåliggande DHL-logotyp i utskuren plåt, och övrig skyltinformation monterad i utskuren självhäftande vinyl. Pylonens storlek gav stor synlighet på långt håll.

Skyltning på kontorsfastigheten löstes med så kallade DUK-ljuslådor och väggmonterade större separata DHL-bokstäver (Profil 01), belysta med LED-spotlights.

Fristående hänvisningsskyltar placerades vid infart och entrén och på området som hänvisning för bland annat upphämtning och avlämning av gods.

Mindre informations- och hänvisningsskyltar i aluminium monterades både inomhus och utomhus.

skyltar-intersign-dhl-gbg

FOLKUNIVERSITETET, GÖTEBORG

Folkuniversitetet är ett fristående studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 100-tal orter runt om i Sverige.

För kurslokaler i Göteborgsområdet hjälper INTER SIGN löpande Folkuniversitet med skylt- och informationslösningar.

Entrén på Norra Allégatan har på utsidan fönsterdekor med öppettider och kontaktinformation och Folkuniversitets logo som fasaddekor. På insidan finns en entréskylt med logo-profilbokstäver på aluminiumplåt.

I kontors-/kurslokaler har olika lösningar för vånings-, rums- och hisskyltar monterats, tillsammans med taktila piktogram.

intersign-folkuniversitetet-gbg

HIGAB GRUPPEN, GÖTEBORG

Fastighetsbolag Higab ägs av Göteborgs Stad genom Göteborgs Stadshus AB. Higab äger och förvaltar många av de hus och fastigheter som är karaktäristiska för Göteborgs stad, och av de 300 byggnaderna i fastighetsbeståndet är även 28 av husen byggnadsminnen.

När Higabgruppen tog ett krafttag med att förbättra hänvisnings- och informationsskyltningen på Kvibergs Kaserner hade INTER SIGN förmånen att vara med och skapa skyltlösningar för området.

Flertalet fristående svartlackerade information- orienterings- och hänvisningsskyltar med konvexa skyltrader och vit utskuren vinyltext placerades ut på området tillsammans med en större upplyst orienteringstavla.

skyltar-intersign-higab-gbg

Regionteater Väst, Uddevalla

Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för en ung publik. De har två produktionshus, ett i Borås med inriktning för produktion av dansföreställningar, och ett i Uddevalla för teaterproduktion.

När Regionteater Väst flyttade in i nya lokaler i Uddevalla, skapade och monterade INTER SIGN en fasadskylt med både bakåt- och framåtlysande profilbokstäver (profil 3 & 2).

Fristående aluminiumskyltar användes till entré och informationsskyltning.

Och för genomgående företagsprofil hjälpte INTER SIGN även till med bil- och fordonsdekor med printad och utskuren vinyldekor.

skyltar-regionteater-vast-udevalla